SEO er vejen

SEO er succes

Søgemaskineoptimering er hårdt, manuelt og trivielt

Vil du have online succes? Så er dit indhold, din evne til at binde det sammen, videreformidle det til andre, lade andre blåstemple og dele det en STOR del af vejen. Kombiner det så med en evne til at strukturere og skrive det godt og logisk, så både mennesker og maskiner forstår det. Så har du en god basis SEO.

Alt i alt, så kan man sige, at så længe du har godt sammenbundet indhold og din side er relativt enkelt - inddelt med korrekte overskrifter etc., så er du altså godt fra start. Der findes et hav af tips, tricks og veje til succes med SEO, som er skrevet i håbet om flere følgere, likes, kommentarer, links og blive blåstemplet som online "guru". Det de alle i bund og grund siger er, at:

✘du skal have dine sidetitler og metabeskrivelser i orden

✘ du skal have gode og logiske overskrifter, som passer til dit indhold

✘ dit indhold skal matche dine overskrifter og beskrive det

✘ der skal ikke være for meget - og heller ikke for lidt tekst

Med andre ord: Gør alt det du skal for at dit indhold tager sig godt og korrekt ud. Inddel det logisk som du ville med en opgave - og brug overskrifter, som passer til. Den vigtigste først - og med den største overskrift (H1) og så fremdeles. Har du en søgeordsanalyse, så sæt det op så godt som muligt i forhold til denne.

 

Flere veje med SEO

Der er selvfølgelig også masser af andre gode tips og tricks, men for dig som ikke ved det helt store om søgemaskineoptimering, så er det en fin start. Det kan nemlig være svært nok at finde de rigtige felter at fylde i. 

Du skal også sørge for at have en god linkstruktur. Dine sider skal være godt og logisk sammenflettede for at vise Google, hvilke sider der skal have mest fokus.

Men du skal også have en masse indgående links (fra andre domæner). Hvis en brancherelevant leverandør, konkurrent eller eller andre relevante links peger ind på dit site, er det med til at fremhæve det mere end andre i samme position.

Det kan også være en ide at starte op med Adwords, hvis din side er ukendt og på den måde få en bedre indsigt i, hvilke søgeord der fungerer og giver trafik til din side - og fører til konverteringer. Du kan på den måde både hurtigt få trafik, men også indsigt, som du kan ende med at vente meget længe på.