Hjemmesider i diverse CMS

Hjemmesider - design og opbygning

Wedesign og webarkitektur

Når det kommer til hjemmesider, har jeg, siden jeg blev færdig med min bachelor været enormt optaget af at arbejde med hjemmesider, webkommunikation og webarkitektur.

Jeg har derfor, på hobbybasis, lavet forskellige små hjemmesider for bekendte, men det er trappet ned, og i dag er det udelukkende i en god sags gerning, at jeg snyder mig til at hjælpe lidt til.

De seneste hjemmesider jeg har arbejdet på er derfor for lokale foreninger i mit barndomsby, Sdr. Felding, hvor Kultursalen nu er en del af multihallen "Det Legende Hus" i nogle fantastiske nye lokaler og omgivelser.

 

Hjemmeside til Sdr. Felding Kultursal

Kultursalen og Det Legende Hus har jeg bygget hjemmesider for i VMCMS (Vestjysk Marketing's helt eget og unikke CMS). Mere specifikt i VMCMS's lillebror Esens, som også er byggestenen i den hjemmeside du sidder på nu - sorenkristensen.dk. 

Kultursalen er helt unikke festlokaler og produktionskøkken bygget til udlejning. Til fester og andre arrangementer. Samtidig er det også et sted for den lokale kulturforening. Når du holder fest i Kultursalen har du også mulighed for at leje multihal mm. som et aktivt tilkøb.

 

Hjemmeside til Det Legende Hus - Sdr. Felding Hallen

Det Legende Hus er et fantastisk bygningsværk og samlingssted i hjertet af Sdr. Felding. Her er multisal, hal, motionscenter, springgrav, squashbaner, alverdens sportsgrene og gymnastik i topmoderne bygninger. Det Legende Hus er resultatet af flere års indsamlinger, tilskud fra fonde og masser af frivillige kræfter, som er gået op i en højere enhed.

Det Legende Hus er en forholdsvis stor hjemmeside med mange undersider om faciliteter, forskellige sportsgrene og aktiviteter i hallen og desuden også et mindre nyhedsarkiv for den tidligere hjemmeside. Her havde jeg bygget det op i Wordpress og benyttet mig af blog/nyhedsopbygning, så man kunne følge med i indsamlingen - og senere byggeriet.

 

Kjærs Helstegt Pattegris

I hjertet af Midtjylland bor landets nok allerdygtigste helstegt pattegris ekspert, Thomas Kjær. Her han også sit lille velrenommerede cateringfirma Kjærs Helstegt Pattegris, som sælger og griller de bedste helstegte pattegrise til hele Jylland og lidt til. Thomas har egne griller og laver helt igennem udsøgt og velsmagende mad. Han tilbyder selvfølgelig diverse tilbehør, såsom kartofler, salat og brød og hjælper ved mange konfirmationer, havefester, jubilæer, firmafester, privatfester, fødselsdage og meget mere endnu. Han er eftertragtet, men altid god for et svar, så kontakt ham nemt her eller via Facebook-siden.

 

Hjemmesiden for Kjærs Helstegt Pattegris er bygget op i Wordpress, med brug af forskellige plugins og er ellers udelukkende mit design og logo.