Ekspert i Bingads

Bingads ekspert - annoncering i Bing

Godt supplement til Google

Bingads - det lyder lidt fjollet ikke?

Og dog, så kender vi nok alle, når lige vi mærker efter, den ikke så kendte, men alligevel udmærkede søgemaskine fra Microsoft. Du ved, den der, som du kommer ind på, når du starter din Windows PC første gang og skal på nettet?

I gamle dage brugte man Internet Explorer fra sin Windows computer. Den er i dag (endelig) skiftet ud med en lillebror med angiveligt hurtigere og mere fleksible ben end den gamle. Den charmerende lillebror hedder Edge og ligger præinstalleret på alle Windows PC'ere.

Og hvad så, tænker du nok? "Ja, hvad så.." replicerer jeg, og fortsætter: "Det betyder, at alle som starter sin Windows PC og skal på nettet åbner Edge - og søger i Bing. Og mange af dem skifter aldrig. Hvorfor skulle de? Det kører jo fint." Hvis jeg skal fortsætte ad samme spor, så er der også mange som kigger efter alternativer til Google, som jo snart kender mennesker bedre end de kender sig selv. Edge er en behagelig browser og gør ingen fortræd - Bing er på samme måde en yderst kompetent søgemaskine og kan fint anvendes som et alternativ til den ellers så dominerende blanding af farvede bogstaver.

Der er altså et marked for dem som søger i Bing. Det er ikke voldsomt stort, men det er der. Og det fungerer. Det er mindst ligeså sjovt at være i toppen der, som det er på Google (du er jo i toppen). Forskellen er bare, at der er færre af det hele - eksponeringer, klik og konverteringer. 

 

Hvordan bruger man Bingads?

Det er i BingAds muligt at importere sine kampagner fra Adwords og rette dem til med et værktøj som på mange måder ligner Adwords - dog ikke på dansk, men ellers med stort set de samme muligheder. Du skal selvfølgelig have dig en Bingads-konto og det hjælper en del, hvis du har erfaring fra Adwords, men når først du har importeret dine kampagner, annoncegrupper, søgeord og annoncer, så er du langt.

Herefter skal du selvfølgelig tilpasse det hele. Der kan være drillerier med sproget i dine annoncegrupper og du skal selvfølgelig have justeret buddene og tjekket det hele efter. Men det tager ikke flere dage at komme fra land i Bingads.

 

Er BingAds virkelig Adwords til lavere klikpriser?

Det korte svar er ja og det holder jeg mig selvfølgelig til. Du kan dog læse lidt mere på Vestjysk Marketing's blog, hvor jeg har skrevet et indlæg om emnet. Læs mit Bingads blogindlæg.